31 augusti 2008

Lillasyster sitter och berättar om sin nya pojkvän, sin älskling som hon har träffat två gånger. Hon är kär, superkär tydligen. Visst är det härligt. Var jag likadan när jag var 16 år? Folk omkring mig tror helt fel saker om mig; "bli störtkär i folk du knappt känner, blir besviken och gråter" men det är fel.. Jag kan bli förtjust, förälskad, gilla någon.. Stadiet med kär är så mycket svårare. Kärlek är svårt att känna.. Jag har varit kär på riktigt En enda gång, de andra gångerna har jag hoppat över det stadiet och trott att jag varit det men nej. Visst, jag kan falla för en människa på en dag men mer än så blir det inte. Jag vet vad jag vill ha och det borde inte finnas något som hindrar mig från att nå det. Aight?

30 augusti 2008

Yesterday was a fun night. Jag vann överlägset på bowlingen såklart och maten var lovely. Precis innan vi skulle dra från bowlingen så kom det ett otroligt stort gäng med bara killar, firmafest av något slag. Vi fnittrade, suckade och gick därifrån..

Har precis ätit frukost och ska snart cykla till Eurostop med Mia. Ska byta mina jeans som jag köpte och köpa ett par andra, samt leta underkläder.. Sjukt tråkigt men nödvändigt. Resten av dagen vet jag inte, ska träna och göra lite vägmärkstest. Hade planerat ännu en utgång ikväll egentligen men ska ut och övningsköra med Petra imorgon förmiddag, det skulle vara typiskt mig och sabba en sådan chans en vecka innan körkortet ligger i min hand. Och ja, jag kommer klara det - punkt slut! Kanske kör nyktert istället, ta hand om alla.. Yey! I´ve got to go..

(bilden är bara ett litet intern-skämt, damn I miss you)

29 augusti 2008

Seg dag i skolan med tråkiga hålor och evighetslånga lektioner. Äntligen är det slut iallafall och jag är taggad för och slå alla på bowling. Ska snart traska mig bort i mina små klackar, har dock en aning ont i huvudet men fått höra i någon timme nu att "äsch, efter en öl mår du bra". Hoppas det (: När vi bowlat färdigt blir det mumsigt käk sen står det mellan müsig filmkväll eller utekväll. Har samma dilemma för nästa helg; ska jag ha det här planerade barnkalaset/festen på lördagen med alldeles för mycket folk här och sen bakis städa hela lägenheten innan släkten kommer på söndagen eller ska man vara sådär lite halvtråkig och bara käka middag och dricka gott för att sedan föra över festen till någon annan. De flesta av mina vänner är ju under 18 år så man kommer dessvärre inte in på så många ställen med dem, suck! Jag får helt enkelt vänta med att rocka sådär hårt tills vecka 44 när jag och snygga Camilla ska röja alla krogar i Hudiksvall och Stockholm. Äga på Parlamentet och spendera alla pengar som jag inte har. Vill vill vill! Måste gå nu, have a nice night..

28 augusti 2008

jag har kyssar av dig på min mun.
Hunnit med allt på min fina checklista, nästan. Kalasplanerandet kvar.. Var somsagt inne i staden med Caroline tidigare. Hade lite pengar över så jag inhandlade mig ett par nya jeans, en halsduk samt en fika. Hittade även en keps och en huvtröja som jag bara kände att jag måste ha men inte ville betala för själv. Ska titta runt på lite fler kepsar på nätet sen förklarar jag min lilla situation för mormor och får grejerna i födelsedagspresent (: Yeah!
Hade tänkt och hoppa det här med skrivandet idag egentligen men så läste jag en väldigt mysig blogg och blev genast sugen, Mister M: http://www.technotrollet.blogspot.com/ har skrivit om mitt och hans kommande äventyr i stockholm om bara 20 dagar. Längtar ihjäl mig, både efter konserten och efter en människa som klarar de höga tempot som jag gillar och som också är sjukt galen. Sitter här och kränger frukost nu.. Blev inte helt ledig idag tydligen, har engelska B om en halvtimme därefter är det idrott. Ska hem och duscha, ringa vårdcentralen, in till staden med Caroline, planera barnkalaset till nästa helg samt plugga teori. Yey!

27 augusti 2008

Slutade vid 10.10 idag, skönt som fan. Drog tillbaka hem till Mia somsagt och såg Beck samt lagade mat. Vid 14-tiden var jag på vårdcentralen och en väldigt fin kille satt och tryckte och hade sig på mina handleder. Ska ringa honom imorgon igen när jag kollat upp exakt vad det är för diagnos mamma och mormor har.. Skena längs vänstra handleden är vår lilla plan iallafall. Tyckte synd om mig själv påvägen hem så kilade inom 'babben' och köpte cosmopolitan.. Ska snart dra mig in till staden i ösregnet, hämta min cykel - alltså betala för den.. UH! Och om en halvtimme lite drygt är det teori. Call on me...
Slaggade på soffan hemma hos Mia idag. Gick upp för 25 minuter sen och nu sitter jag här på skolan och ska ha genomgång av min APU-plats snart. Är gnällig, får jag inte min frukost när jag vill ha den så blir jag bara.. ahh! + att jag längtar ihjäl mig efter någon. Tror jag slutar inom någon timme, då blir det tillbaka hem till Mia och käka frulle/lunch troligtvis.. Efter det ska jag hem och prata med mamma lite, måste ringa den här personen om mina handleder. Har bara blivit värre nu, aww.. Resten av dagen spenderas på teori tror jag, uppskrivning om mindre än två veckor. Imorgon är jag också helt ledig så blir till och nöta in det.. Nu kommer min underbart söta lärare, Agge. Yeah!

Miracles happends once in a while, your mine.

26 augusti 2008

Hemma från skolan tidigare än väntat, men jag ska inte klaga. Då har jag tid till och duscha, hitta en låt, göra min dietläxa, gosa med Malte (min katt) och plugga teori innan nästa fasta tid. Gick hem i ösregnet, men det gjorde inte så mycket.. Man vänjer sig vid och bli 'våt' när man är med mina klasskamrater, speciellt Sanna - vattenkrig is the shit! Fick reda på min APU-plats (praktik) idag förresten som jag ska vara på varje tisdag, onsdag i sju veckor framåt.. Jag slipper åka flera mil per dag, istället går jag 40 meter sen är jag framme. Yey! (: Nä nu ska jag gosa med katten, han har redan satt tusen klor i mig bara för att jag inte vill leka.
(saknar dig)
Katt som brottas med ens täcke när man ligger och sover.. Självklart kul för honom, men klockan tre på natten.. Nä, fick slänga ut honom. Sitter här och surplar te nu, längtar till skolan - trots att det är grovstäd av hela restaurangen och köket så betyder det också frukost vilket jag inte ätit på två dygn. Mamma hade gjort ett gott försök till pannkakor igår namnsdagen till ära men då var jag inte alls sugen. Ett glas pepsi, tre glas vitamindryck och lite godis fick det bli hemma hos Caroline istället.
Slutar vid 15.30 idag, troligen tidigare.. Hem för att duscha och förhoppningsvis äta lite. Har solosång vid 17.40 och jag har fortfarande inte hittat en låt!! Får lyssna igenom hela mp3:n påvägen till skolan.. Gotta go!

25 augusti 2008

Borde vara glad nu, har varit med mysiga Caroline - pratat en massor och promenerat samt sett 27 dresses.. Ändå känner jag mig illa till mods. Nu, när jag minst vill ha det.. Precis när sömnen ska komma så sitter gråten och trycker bakom ögonlocken. Känns som att jag ska spy hela tiden trots att jag inte ätit något..
It's devastating, won't you please take me away from here?
Ligga vaken alldeles för många timmar, vara inne hos mamma och gråta för ingenting, spy luft av ren panik för ingenting. Trodde jag skulle missa halkbanan imorse men det gjorde jag inte.. Upp 10 minuter innan samling, drog på mig mina pösigaste mysbyxor och en stor huvtröja - ångrar att jag inte tog en jacka också. 7 grader ute.. usch! Var skitkul på halkan iallafall, det är sjukt var mycket skillnad det blir på 40km/h och 60km/h.. Att hänga upp och ner i en vit volvo, öppna dörren, sätta fötterna och händerna i taket, knäppa upp bältet och sen ta sig ur den var en jäkla upplevelse.. Tillbaka till skolan och där var det lektion fram till 16.10 som gällde - gillar långa dagar.. då slipper man komma hem.

22 augusti 2008

Mysig kväll hemma hos pappa var det. Åt god mat och tittade Casanova. Pappa fick reda på nyheten om Uddevalla imorgon och då de började diskutera om; 'åh, har du mobilen så du kan ringa hem och så ifall det är något?' och jag kommer med mitt 'ehm jo visst har jag telefonen med mig, men det är inga pengar på den, tralalala' och pappas tjej (som han nu är tillsammans med igen) sa förstås: 'Anders, ge henne en hundralapp, hon måste ju kunna ringa. Räcker det?' Smått söta är dem ändå.. Tss! Tåget går vid 09.00 imorgon *gäääsp* Att sova på tåget är det ingen fråga om så därför får det bli nu istället. Godnatt!
Personliga väckarklockor är sköna, iallafall MIN. Där finns en sådan härlig röst som är sådär mysigt hatisk mot en på morgonen bara för att man ska resa sig upp, hövlig som jag är så lägger jag inte bara på. Dock finns det nackdelar med en sådan väckarklocka, man måste alltid ha en plan B. Personen kan försova sig, glömma ringa eller som i mitt fall ringa 06.09 istället för 06.30! Du ska vara glad att jag inte var uppe i min livs dröm.. Jag kunde inte somna om heller så duschen fick bli mitt tidsfördriv. Nu sitter jag här och surplar te och är sjukt hungrig. Ska vara på körskolan om 30 min.

21 augusti 2008

Vad kan vara bättre terapi än att sitta och lyssna på Pippi Långstrump? Efter att ha tankat bilen för 868 kronor och 11 öre så behövs det mycket terapi. Samt efter att ha fått reda på att jag börjar min 7 veckors-APU om två veckor på ett ställe som eventuellt ligger flera mil härifrån. Ska dock försöka fixa så jag får något närmre, redan smörat in mig hos Agge (Agnetha).

Imorgon har jag dubbellektion på körskolan vid 07.30, roligt! Vid 10.00 ska HR-programmet, tvåorna iallafall ut till Punch i Tylösand och spela på äventyrsgolfen där - grilling efter! Heldag där och på kvällen blir det kanske göteborg med några från klassen annars blir det hem till farsan för och laga mat samt se någon film.
U.. Ud... Uddevalla på lördag. Fniss!
Detta kommer bli en korkad dag på ett härligt sätt. Börjar med att jag vrider mig för mycket i sängen så rumpan tillsammans med medföljande ben ränner ner på golvet utan att jag vill det. Väl uppe när jag häller upp min yoggi med allt det där smuliga i så spiller jag ut ca. 40% av det som var i burken, smart Lovisa! När jag sen ska äta min avokado så trillar den ner i filen, urk! Jag bränner mig på teet OCH min plattång. Kommer väl bli överkörd av en lastbil påväg till skolan och sen mirakulöst gå vidare, yey! Hrm, undrar vad det står i mitt horoskop idag. Klant nr1?! Måste springa till skolan nu, njuta av den sista sommarmusiken i min mp3 - bara 28 minuter kvar av mitt sommarlov.

20 augusti 2008

Det är hemtrevligt och sitta och läsa andras bloggar tycker jag. Har hittat en ny favorit nu, vill bara fortsätta läsa.. Är det för att du skriver så bra eller för att jag tycker om dig så mycket, hrm.. Både och tror jag. Precis kommit hem från körskolan, hade teorilektion.. Rumpan fick ont efter ett tag på de där obehagliga stolarna och cykelsadeln hem var inte heller det underbaraste men det fick gå helt enkelt. Om drygt en timme kommer mamma hem, Maria kommer också - vi ska ha tjejmiddag nu dagen innan jag börjar skolan. Kräftor, sallad och bröd. Ingen tiopoängare men helt klart en sjua. Duka nu, Lovisa är duktig.

Lite senare: Stod och hackade lök precis och insåg att om man någongång får se en kille gråta så är det väl när han hackar lök. Det borde vara ett jobb för endast män, så slipper jag stå där och storböla över en sak som jag inte ens kommer att äta. Fick ett jättesnällt sms nyss, "Detta kan man aldrig säga för många gånger, Tack för att Du finns! Kramar" Snacka om att bli glad över lite bokstäver. Fast mest av allt vill jag bli glad av Dina bokstäver igen..

I crashed in to you.
Nu är jag sådär äckligt mätt igen. Blåbärsyoggi med nåt knaprigt i, te och två mackor + avokado.. Känns som att jag inte kommer äta mer på hela dagen. Metro slapp jag gå och hämta eftersom den redan låg på bordet, horoskopet var skumt idag. Ska iallafall försöka och inte göra något oekonomiskt idag..

Hade några otroliga sömnproblem igår, lade mig i sängen vid halv 12 ungefär.. Var inte ett dugg trött så låg och tänkte på allt möjligt fram till 1 ungefär (min hjärna häll på och sprängas) då tog jag iallafall till den sista halvan av en bok som jag har - urtråkig! Vid lite efter 3 kunde ögonlocken få lugn och ro, usch vad jobbigt det var. Måste dock försöka somna i tid idag, skola imorgon somsagt. Börjar vid 10 så är ganska lugnt men ändå.. Nu ska jag slagga framför tv:n sen kommer väl mamma tjata på mig att hjälpa henne med tvätten - Fy! Teorilektion ikväll med. So long!

19 augusti 2008

Jag är inte vuxen riktigt ännu, sjutton dagar kvar - jag behöver inte kunna sy upp mina jeans själv.. Tur att mamma snart kommer hem. För och visa min tacksamhet får jag väl se till och ta fram mina otroliga matlagningskunskaper och göra oss någonting gott, dock tryter fantasin. Sanna kommer förbi på kaffe/te i eftermiddag..

Grannarna ovanför spelar Kent på hög volym;
"När jag blir grå, när jag faller.. Orkar du för två?
Stå ut med mig, jag behöver dig."
Att gå i ösregn värsta långa biten för och hämta Metro och sedan gå hem och upptäcka att oj, tidningen är så blöt att den knappt går och läsa är inte så roligt. Horoskopet som var min huvudsiktliga avsikt var iförsig torrt, men det var helt värdelöst idag. Suck! Väl hemma efter att ha slängt av mig ALLA mina kläder så hoppade jag i morgonrocken och gjorde värsta frukosten med omelett och shit, jag är duktig! Konstig som jag är tyckte jag det var skitkul att försöka härma kineserna som stod utanför fönstret och skrek till varandra, jag är imponerad av mig själv. Dagens gapflabb!

18 augusti 2008

Uttråkad till tusen. Klockan är bara tre och jag har redan hunnit med mer än vad jag skulle göra. Nu gör jag bara värdsliga saker; bränner cd-skivor, matar katten med honung, stör grannarna med alldeles för hög musik. Passade t.o.m på att städa mitt eget rum, frivilligt. Det är nästan så illa att jag skulle kunna vara kapabel till och torka golven med - usch, fy och blä.

Jag var på körskolan i nån timme, allt gick bra. Koncentrerar jag mig bara tillräckligt så får jag mellan 63-67 rätt av 70 varje gång så jag kan nog vara ganska lugn med tanke på att det är tre veckor kvar till uppskrivning. Gick en extra promenad påväg hem och insåg plötsligt att Alla är gravida/har småbarn - svenska folket har blivit sinnessjukt kåta! (jag med?! ^^)

Snaaaaaart är det helg igen...
- Ehm, börjar inte du jobba typ..NU?!
- Ehm, OJ DÅ.. Jo!
Varsågod mamma (:

Today is a good day. Blir en riktig brakfrukost nu med allt vad det heter sedan ska jag promenera in till körskolan och boka några sista lektioner samt plugga teori halva dagen. Var tänkt att luncha på staden men insåg att 'nej, jag ska ju faktiskt till Uddevalla i helgen - då har man inte råd med sådant lyx' så jag får helt enkelt laga min lunch själv =O Mamma jobbar och Sofia går i skolan, är iförsig hennes första dag så hon kanske kommer hem tidigt. På torsdag börjar jag skolan förresten, yey! Oj, nu fick jag tydligen reda på att mamma vill att jag ska dammsuga över hela lägenheten idag. Hon som borde vara tacksam för att jag väckte henne.. usch!

17 augusti 2008

En emotionell dag minst sagt. Vaknade och var på ett otroligt myshumör, stora kudden var min räddning. Bråkade med storasyster senare, drog mig därför inåt och såg på Lejonkungen - världens mysigaste och gråtvänligaste film. Rädsla kom senare när en elak, dum, trög, töntig och bara näst bäst (han är egentligen bäst) person började prata om spindlar. (Hade jag kunnat skulle jag gett dig en pungspark) Sen klarade denna dumma personen självklart få mig till och bli glad igen.. Så ja, emo-dag :)




jag är kinky
Another stop sign? Keep moving on

16 augusti 2008

En tidig lördagmorgon och jag är vaken, förvånad? Nej inte jag heller faktiskt. Det hela har självklart en helt naturlig förklaring, som dock inte allt annat har i mitt liv. Om en timme ska vi vara nere vid morsans jobb för att åka till Liseberg. Caroline är här om 40 min och innan dess ska jag hinna klä på mej, göra mig iordning, äta frukost, ta ut pengar samt lämna filmerna borta på Hemmakväll. Vaknade av att jag fick ett ljudklipp på telefonen av Bonnie, min 11åriga kusin som på sin breda skånska sa "Hej Lovisa, jag bara undrar om vi kan sitta brevid varandra på bussen till Liseberg?" Sött! Har redan lovat och sitta brevid henne på Balder så det får hon nöja sig med :) Nä nu ska jag vraka runt i garderoben, satsar nog på klänning idag - har dåliga minnen av dyngsura jeans. P&K!

det pirrar...

15 augusti 2008

fnitter.. att prata med dej gör mig happy, happy, happy.
(sugen och se på Happy feet nu, kvällens sysselsättning)
Morgonen börjar bra, jag vaknar på rätt sida med tanke att jag hör att grannarna spela Hotel California-Eagles i sina högtalare. Går upp och nynnar högt samt äter mina supernyttiga mackor med avokado, smakar dessvärre inte så mycket men strunt i det. Pappa ringde nyss och vi ska cykla till Simlångsdalen idag somsagt, tre mil fram och tillbaka lite drygt så någon kommer ha ont i rumpan ikväll men det är det väl värt, motion is good.

Slappt står nog på schemat ikväll tror jag med tanke på att det är Liseberg med hela dröset imorgon. Har iförsig tröttnat på de flesta attraktioner så jag vet inte om jag är så sugen på och panga ut 300 kr som jag egentligen inte har råd med, men eftersom jag är som jag är kommer jag nog köpa ett åkpass iallafall trots att jag inte tjänar på det.

Jungfru (tror väl inte på horoskop egentligen, men detta lät bra)
Du har en strålande sensommar framför dig. Turen står på din sida, inte bara på kärleksfronten utan i princip på alla plan. Nu är det läge för fyndköp, fina affärer, roliga fester, nyttiga möten och heta kärleksnätter. Du hinner med otroligt mycket eftersom du är både energisk och idérik, duktig på att planera och fixa. Det här kan mycket väl bli din bästa månad under 2008, och söker du en ny kärlek finns det rikliga möjligheter. Det svåra blir förmodligen att bara välja en av dem.

Bästa stället: Överallt.
Bästa datumen: 30-31/8


'jag har gått loss på alla känslor,
innerligt i min hjärna har jag dig inprentad'

14 augusti 2008

Oo gud vad gott jag sov inatt. Drömde konstigt men det gjorde ingenting.. Vaknade vid lite efter åtta när mamma kom in och väckte mig, därefter tog de nog 10 minuter innan jag hade 'mh:at' färdigt och faktiskt gått upp. Sofia blev väldigt glad över mp3:n hon fick av mig och pappsen. Av mamma blev det lite kläder som hon hade velat ha - it was naaajs! (bilder från morgonen finns på bilddagboken; isaathstd)
Jag har precis ätit avokado och druckit te, kanske borde ta något mer innan jag tar itu med denna röran på mitt rum. Är iförsig bara lite som ska plockas upp så borde gå någorlunda fort.. Om farmor kommer hit så är det bäst att ha städat innan, hon anser ju att jag har så mycket fritid iallafall ^^ Menmen, ut och gå en sväng efter det är det tänkt sen följer jag med lillasyster in till staden, har övertalat henne om att ta vaccin-sprutan nu. Duktigt va!
Grattis lilsis, you're the best <3

13 augusti 2008

glömde berätta det bästa på hela dagen. Jag har stått i kö till solosång hur länge som helst och fick för ett tag sen hem en lapp om ifall jag ville stå i kö i ett år till. Suckade men fortsatte stå kvar ändå.. Nu ikväll ringde det en tjej hem till mig, hon presenterade sig som Helena - sångpedagog på kulturskolan. Blev helt chockad och fattade först inte men nu kommer jag ha en alldeles egen sångpedagog en gång i veckan och jag är helt otroligt överlycklig! Hon bad mig ta med en egen låt tills nästa gång, har iförsig två veckor på mig att komma på något men det pirrar redan.
Åter till mitt te nu :)
Var ute på en 100m-promenad nyss sen upptäckte jag att det var väldigt tråkigt. Återvände och tappade upp massa badvatten, låg där i 10 min sen blev även det tråkigt. Fantasin börjar tryta så blir väl till och tända ljus, dricka te och läsa en bok. Hoppas på att jag blir sömnig av det.. Har sovit 8 timmar de senaste två dygnen och jag har inte känt av sömnbristen ännu. suck!

Imorgon fyller lillasyster 16 år och det firas väl med ett hej vilt kalas kan jag tro. Mamma börjar jobba vid lite innan 9 så får väl upp och sjunga vid 8-tiden.. Jag kommer ju självklart inte att somna om efter det så jag får väl sitta och dega framför tv:n tills lillasyster blir krävande och ska ha lunch; "jag fyller faktiskt år!" .. och ja, jag kommer väl laga maten bara för att jag är världens bästa storasyster såklart! Maria kommer säkert över och äter med.. På kvällen kommer farmor&farfar, mormor&ingeborg, pappa och två av Sofias kompisar. Blir tacos och tårta! =D
Prata i telefon till halv fem på morgon, mysigt men kan kosta lillis skjortan - helt klart värt det! (kommer jag kanske inte tycka när räkningen kommer) Två öronvärkande signaler väckte mig vid 9-tiden, det var morfar som tyckte det var roligt och busringa, nästintill iallafall. Kunde självklart inte somna om efter bara 270 minuters sömn, kände mig varm som en kamin så självklart går jag upp och gör te samt tar febern. Hurra! Jag som hade tänkt och cykla till swim-long-valley (simlångsdalen) med pappa idag eftersom vädret är tiptop men nej, god had other plans för little me. Istället blir det brakfrukost med tv-tittande, försöka övertala lillasyster om att jag också är bra på att hålla handen om man ska ta spruta, köpa hennes födelsedagspresent samt ha teorilektion vid halv fem (mamma tycker att jag borde gå till vårdcentralen med min handled oxå, medans det fortfarande är gratis.. We'll se about that)

12 augusti 2008


kvällen kan nog bli ganska bra iallafall. mamma och lillasyster är hemma nu och de visar mysig film på tv som jag iförsig sett 1000ggr, 'never been kissed'. Jag är även glad för att jag fick hem mina kläder idag; en klänning, baggyjeans fast i mörkare modell och ett par skor. Känns som att jeansen kommer bli en regular när de andra får bäras vid lite mer special occasions...
Dagen var bra tills nu. Eller jag skulle inte säga att den är dålig men klockan är strax efter 17 och det känns som att min kväll kommer spenderas här eller framför tv:n. Min kära mor jobbar och resten av familjen är hos Markus och äter middag.. Kan inte direkt säga att jag vill vara där, men hade situationen varit annorlunda så.. Nä, nu ska jag inte klaga! En kväll ensam för mig själv har jag velat ha ett bra tag så jag borde vara glad nu... (but i'm not)

Var väldigt mysigt hos farfar iallafall, han är underbar - farmor likaså! Tårtan gillade dem starkt, blev dock ganska mycket över men lätt att farfar skulle kränga det imorgonbitti :) Jag fick 100 kr för besväret. Och som den fattiga student jag är så får den gå till del av Sofias födelsedagspresent, hon fyller år på torsdag - jag vet att hon läser alltså kan jag inte avslöja vad det är...

Nu ska jag gå och göra te och titta på film. FUN!

11 augusti 2008

Klockan går långsamt såhär på kvällen. Väntar på att tiden ska bli lagom för att gå och lägga sig men jag tror inte att den kommer bli de på ett bra tag med tanke på att jag somnade vid halv 6 imorse. Det hela har en helt naturlig förklaring - Kay! Att sjukskriva sig och förlora massa pengar för att istället prata på msn med en tjej du aldrig pratat med förut är beudransvärt, undrar hur du blir när vi gift oss ^^ , Har varit med Maria hela dagen.. Städat hennes lägenhet vilket kanske inte var såå kul men sen har vi tittat på Mamma Mia och gjort egen sushi, det var väldigt gott men var nästan lite för mkt av allt - blev proppmätt!

Måste upp någorlunda tidigt imorgon. Måste hinna plugga lite teori och träna samt göra färdigt tårtan till världens underbaraste farfar som fyller 84 år imorgon, ska dit på eftermiddagen och fika tillsammans med pappa, maria och sofia. Några andra kommer också dit och skall betygsätta tårtan :)

10 augusti 2008

'Little Children' var otroligt mysig, mannen i filmen var ju inte direkt ful heller. 'Bobby' var helt underbar! Brukar inte gilla sådana presidentfilmer alls egentligen men denna föll mig direkt i smaken, grät t.o.m i slutet. Den gick 9/10 på imdb av mig (: Har två filmer till jag vill hinna med och se idag. 'Eternal sunshine of the spotless mind', börjar dock tro att jag redan sett den men den har fått bra recensioner så och sen är det 'Illusionisten' som har legat och bara viljat bli sedd. Storasyster och mamma säger att den är väldigt bra så jag hoppas att den funkar för mig :) Jag borde verkligen investera i en tv. Har såklart i vardagsrummet men där är inte tillräckligt mörkt + att mamma och lillasyster springer fram och tillbaka hela tiden och ska låtsas vara intresserade av filmen. Min säng är skön med alla kuddar och här är alldeles lagom mörkt - ljudet från datorn är perfekt men datorskärmen är liiite för liten när det kommer snygga pojkar på tv utan tröja - typ som Shia LaBeouf <3

09 augusti 2008

Slappedag blev det verkligen inte. Jag, Maria och mamma spontankörde ner till Ikea i Helsingborg och handlade lite smått och gott. Man blir trött av och gå där.. Ville däcka såfort jag kom hem men nu blir det till och lata till några filmer istället.. Har tre val; Bobby, Little Children och Eternal sunshine of the spotless mind. Hoppas att dem är bra! Är sugen på mörk choklad och te till det, kanske borde ta orken till och cykla till Maxi... fast nej, har varit duktig och gjort ett helt nytt träningsprogram till mig själv - iförsig så börjar inte det förens på måndag så man kanske borde unna sig mörk choklad nu sista kvällen.. eller?
Hade en väldigt givande tanke-konversation med mig själv igår när jag inte kunde somna. Låg och tänkte på hur i helvete folk kan sova med kläder på? Det är varmt och klibbigt, shortsen/pyjamasbyxorna skär in på helt fel ställen och vrider sig om benen. Linnet/t-shirten åker upp över brösten, skär in i armhålorna och är allmänt ivägen. Det sägs att man sover bäst naken, kan till en viss del hålla med om det när jag själv sover i bara trosor. Usch för kläder helt enkelt! ^^

Idag blir en slappedag tror jag med tanke på att regnet verkligen öser ner. Ska läsa några sidor i teoriboken, har uppskrivning/uppkörning om exakt en månad idag så blir väl till och träna upp det successivt. Var ute och bromsade med mamma igår.. Körde i 50, 60 och 70km/h och sen skulle jag bokstavligt ställa mig på bromsen och få stopp på bilen så snabbt som möjligt. Var skitkul! =D Roligt för mormors nya däck med.. tss! Nu är frukost lockande.

08 augusti 2008

dags för sömn tror jag. dagen har varit väldigt bra.. stannade hos pappa i några timmar och därefter cyklade jag och maria hem till henne för att titta på Morgan Pålsson - det var ingen tiopoängare men gott och väl en 6:a.. efter det blev det en otroligt underbar film: Disturbia. Äckligt obehaglig men samtidigt så jäkla skön. snyggingen i filmen gör ju inte det sämre heller. skrek in i kudden ena sekunden och lite senare klappade jag händerna. Se den! natti*
Jag vaknade precis, det betyder att detta är den första dagen jag har kunnat sova länge på trots att jag somnade vid 12-tiden ungefär. Skönt! Alla pratar om dagen till ära, 080808 - speciellt 08orna själva som ska ha en jäkla fetefest. Det ska inte jag.. det blir minikalas och fika tillsammans med syrrorna och farmor och farfar hemma hos pappa som fyller äldre idag - Grattis pappsen! :) , Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Storasyster har ju stukat foten så hon är sjukskriven en vecka nu så kanske blir att vi ser en film och lagar lite käk ikväll *hoppas* Frukost nu, byebye.

07 augusti 2008

Lovisa är trött, Sofia är inte det alltså får hon laga maten. Hon ballade ur med den här killen så nu kommer hon väl laga något så exotiskt som korv med makaroner ^^ Två veckor sen börjar skolan så försöker ha så kul som möjligt till dess.. Svårt och pigga upp sig efter 6 test på datorn idag men det är iallafall ett gott försök.. Vicka på fötterna i takt till Justin Timerlake och sjunga lite. Inhandlade en rosa t-shirt idag, mitt första rosa plagg bortsett från trosorna :)




Varit på körskolan sedan 08.10 imorse. Parkering stod på schemat de kommande 35min. Backa in mellan två bilar är det jag tycker är enklast, sen köra in har jag gjort massa gånger. Fickparkerade även en del och det gick sjukt bra, Jonny skakade t.o.m hand med mig så duktig som jag var =D , Han hade väl iförsig lite skuldkänslor för att han hade ställt sig på bromsen 5 min tidigare och skällt på mig ^^ , iallafall.. Vid 9-tiden satte jag mig och började göra lite test på datorn, avslutade 4 st. Vid halv 12 mötte jag syrrorna inne i staden över en glass och shopping till pappa som fyller år imorgon. Samtidigt ringde Camilla och berättade att hon hade kommit in på skolan uppe i Umeå, blev så glad! Firade det med att köpa supergoda körsbär på torget.. Påtal om körsbär så är det min andra tänka tatuering.. Var inne på själva blomman först men älskar verkligen körsbär + att det var den symbolen jag hade på mitt 'skåp' på dagis. Iallafall, efter det drog jag och Maria till körskolan igen där jag gjorde ytterligare två test så nu ska jag bara vila hela helgen för att köra igång hårt nästa vecka igen.

Ikväll spelar Winnerbäck på brottet så alla ska väl typ dit, men inte jag. Bara vissa texter som är bra, inte rösten.. Är dock en del andra artister med men de klarar jag mig utan.. Istället blir det nog matlagning ikväll igen + att sitta och vara orolig för lillasyster som ska träffa en 20-årig kille idag. Som tur är kör jag henne dit så att jag och mamma får se vad han är för en filur..

06 augusti 2008

Kommer på mig själv med att sitta med helt krökt rygg, hur snyggt är det? Sträcker på mig ordentligt men efter en stund får man ont av det så då faller man ner igen, ska tamejfan skaffa mig en jäkla skena av något slag :) Har precis ätit iallafall, jag var kocken såklart. Såg en maträtt på Rachael Ray imorse som jag gjorde om lite grann och det blev supergott. Nu har jag tänt mina nya 'ljuslyktor' som jag köpte apbilligt på en loppis som har öppnat här brevid mig - jättemysigt blev det! Ska beställa lite kläder över nätet nu igen, lönen kommer snart samt att när man fyller 18 så läggs underhållet på och så blir man ännu rikare :)

två timmar senare, 600 kr fattigare - kom lindrigt undan med tanke på att det först stod 2398 kr på summan.. Blev en klänning/topp åt det lila hållet som jag får se om jag behåller, passar dock perfekt till mina übersnygga gladiatorsandaler jag köpte i grekland samt med ett par mörkbruna klack-stövlar jag inhandlade nyss med. Sen blev det ett par enkla jeans, kanske inte världens toppkvalité men de är jäkligt sköna och faktiskt snygga - sådana som alltid finns kvar så går de någongång sönder behöver man inte deppa för det, bara till att inhandla ett par nya för 250 spänn :) Man måste tänka logiskt! Nu ska jag sova, körlektion om 9 timmar.
Det är 15 dagar kvar tills skolan börjar och jag har redan börjat ställa om tiden, såklart inte med mening men jag har vaknat runt 8 varje dag nu - är det bara för att jag somnar innan 23 varje kväll? Minns när jag var uppe till 2-3 på natten trots att man skulle upp klockan 7 dagen där efter, varför gjorde man sånt för - jo för det var så jäkla roligt och på ett sommarlov borde man ha roligt så Nu är väl den rätta tiden till att vara uppe så sent, jag kan väl ställa om tiden två dagar innan skolan börjar istället! Har jag börjat mogna och lägger mig i tid för att inte sova bort hela dan, har jag börjat mogna för att jag Måste sova mina 8 timmar varje dygn? Jag vet inte.. Det gör inget, jag tycker om att vara den som plockar upp tidningen på morgonen och äter en ensam frukost tillsammans med min katt och få vara den som gosar med honom först. Tycker om att ha morgonrutinen att titta på Rachael Ray efter frukost.

Fråga mig fan inte varför jag klagar om jag nu säger att jag tycker om det, men det är sån jag är - klagar över sådant som faktiskt kan vara jäkligt bra och riktigt mysigt. Nu ska jag sätta mig i sängen och råplugga teori, måste få in det i den här jäkla hjärnan.

05 augusti 2008

Teoribok blev det inte, ingen träning heller eftersom det regnar. Har istället tittat lite tågpriser upp till Umeå på höstlovet - ja det tar 16 timmar och åka men det är det tamejfan värt för att få träffa sin bästa kompis. Men iallafall, just nu var det otrooooligt billigt, brukar ligga på 2000kr tur och retur men nu fanns det t.o.m sovkupé för 200kr - visst då ska man väl boka nu också och det kan jag inte riktigt göra eftersom det är inte 100% att Camilla kommer in eller att hon har något boende då, eller ens är ledig så det får vänta. Håller tummarna för henne iallafall, gör det du med.

Jag har ett dilemma. Som den fattiga student jag ibland är så vill man göra så himla mycket. Nästa helg är det Malmöfestivalen, vilket skulle vara skitroligt eftersom jag får träffa Anna etc. Samtidigt innebär väl det en del festande, dricka har jag så det räcker men man går väl in på ställen och då går pengarna som jag inte har åt ändå. Onödig shopping är också en hemsk sak.. + att Anna faktiskt kommer hit till min födelsedag (om exakt en månad) Iallafall, det andra alternativet är Liseberg på lördagen där med mammas jobb - är gratis och åka med upp men det är åkbandet som kostar. Samtidigt är jag inte ett dugg sugen på och åka någonting, men att bara få vara där.. Umgås med kusinerna, vakta väskor, dricka lite öl - sådant übermysigt! Nackdelen med det är att det är göteborgs kulturkalas (göteborgskalaset) samtidigt så där kommer vara sjukt mycket folk! Mitt tredje och sista alternativ är stockholm igen, och biljetten hade jag inte ens behövs betala själv men pengarna kommer gå åt ändå + att jag ska dit i mitten av september. Ih, det sista alternativet är väl nästintill uteslutet redan men de andra två går mig på nerverna.. hjälp mig?
Somnade med kläderna på igår efter att ha läst 1 ½ bok, den första var bra och den andra var bara såååå seg - annars brukar jag aldrig somna ifrån en bok. Iallafall, nackdelen med att somna med kläderna på är att man missar allt annat, sådana värdsliga saker som att rulla ner gardinerna så att man slipper vakna av att det är ljust i rummet. Men iallafall, efter att ha dragit mig i 20 min så blir jag så illamåendes hungrig att självklart tog två supergoda mackor och en avokado men nu är jag hungrig igen =S Borde väl vara nyttig och dricka ett stort glas vatten eller något bara. När vi var i Kreta kom jag och Ingmarie överens om att vi skulle gå ner 6 kg var till 1 december, ganska rimligt - bara för att pappa sen var dum nog att göra slut så tänker inte jag sumpa chansen att må bättre för det, måste bara komma på något riktigt bra att belöna mig med så att jag orkar, några tips?

Nä, nu får ett stort glas vid sängen bli ett faktum tillsammans med Justin Timerlake i cd-spelare och med en teoribok i handen. Körlektion i eftermiddag sen blir det mumsig matlagning och träning resten av kvällen.

04 augusti 2008

Life's a struggle sometimes
Kom hem från grekland igår morse, har haft det hur underbart som helst med pappa, ingmarie och sofia. Har fått mycket färg och härlig shopping etc. Nu här hemma har jag så tråkigt att jag kan dö. Pappa ringde precis och sa "jag och ingmarie gjorde slut igår" , man bara jaha.. Nu kommer han bli den där tråkiga personen igen som inte vill göra ett skit. Visst okej, det måste kännas bra för honom också i deras förhållande men han är inte den som kämpar direkt och det hade jag gärna sett i honom för Ingmarie fick honom till och bli en bättre person, en bättre pappa. Fan...

För övrigt borde jag väl vara glad men jag känner mig inte alls så. Det är lite mer än två veckor kvar tills skolan börjar och jag längtar faktiskt, skönt att ha något att gå till. Har lite körlektioner att se framemot nu med och nästnästa helg är det malmöfestivalen så ska bo hos Anna hela den helgen. Det kommer kännas überskönt när jag väl är där men just nu känns ingenting roligt. Inte ens ligga i soffan/sängen och titta på massa film lockar :(

Att hela ens inre försvar är krossat gör inte det hela så värst mycket bättre...

01 augusti 2008

det ar varmt, varmt, varmt i grekland.