05 augusti 2008

Somnade med kläderna på igår efter att ha läst 1 ½ bok, den första var bra och den andra var bara såååå seg - annars brukar jag aldrig somna ifrån en bok. Iallafall, nackdelen med att somna med kläderna på är att man missar allt annat, sådana värdsliga saker som att rulla ner gardinerna så att man slipper vakna av att det är ljust i rummet. Men iallafall, efter att ha dragit mig i 20 min så blir jag så illamåendes hungrig att självklart tog två supergoda mackor och en avokado men nu är jag hungrig igen =S Borde väl vara nyttig och dricka ett stort glas vatten eller något bara. När vi var i Kreta kom jag och Ingmarie överens om att vi skulle gå ner 6 kg var till 1 december, ganska rimligt - bara för att pappa sen var dum nog att göra slut så tänker inte jag sumpa chansen att må bättre för det, måste bara komma på något riktigt bra att belöna mig med så att jag orkar, några tips?

Nä, nu får ett stort glas vid sängen bli ett faktum tillsammans med Justin Timerlake i cd-spelare och med en teoribok i handen. Körlektion i eftermiddag sen blir det mumsig matlagning och träning resten av kvällen.

1 kommentar:

Anonym sa...

kan inte jag få belöna dig? december, advent, lackar mot jul etc. så det skulle passa bra eftersom jag är en riktig tomte...