29 maj 2009

VI VANN!!!!!!!!! Yes Yes Yes! Har nog inte varit så glad på väldigt länge. Allt gick helt underbart perfekt och vi vann mot allt och alla. Blev lite knivigt mot ett av ettornas lag eftersom att jag och Bob av någon dum anledning tappade glasen men vi vann iallafall och alla andra var totala losers. Blev rätt spännande mot treorna men vi utklassade även dem. Redan där var allting klart, vi stod som vinnare. Men bara för att förnedra kökslärarna som säger sig vara sååå duktiga på allt så skulle de möta Vinnarna, och man kan ju säga att vi vann med väldigt stor marginal. Alla hejade på oss som fan, hörde "Pitt" överallt. Pappa kom dit och hejade under en match och det var riktigt roligt att få höra han skrika "heja pitts, kom igen pitt!". Mamma och storasyster var där igår och hejade.

Förra årets rekord på att vispa äggvitor var 45 sekunder som Daniel hade, alla älskade honom! And guess what I did today?
38 SEKUNDER, oh yeah! Firade allt med Pommac i fina champangeglas, fick en t-shirt som pris med samt en gravering i en typ bräda (låter kanske inte så flashigt men det är det!) som hänger i skolan där det kommer stå "The Pitts -09. Lovisa J, Sanna H, Caroline G, Alicia P, Mattias J" Fy faan vad vi är bra! Jag, Sanna och Alicia stoltserade iallafall genom stan med våra übersexiga pannband, t-shirts och fyllda champangeglas som sedan fick dingla runt halsen precis som på studenten. Fortsatte firandet på Sannas pappas jobb, där satt vi på balkongen och käkade prinsesstårta. Dagen ska fortsätta med ett himla firande. Dock inte hela laget, det får vi ta en annan helg. Nä ikväll blir det bara jag, Sanna, en vattenpipa, grillning, tv, kortspel, sova över och massa annat mums. Här kommer några vackra bilder från igår och idag, de riktiga firarbilderna kommer inom kort, lärarna som tog de. igår:



idag:

1 kommentar:

Anonühm sa...

Ett gratis grattis från mig :D