30 november 2007

Mår bättre idag, typ bara 0,2 graders feber nu. Sägs ju att man har feber om man har över 37.7 och jag har 37.9 så. Varit vaken sen 8-tiden, kunde inte sova mer. Var kanske för att jag sov bort typ halva dan igår kanske. Ska äta mumsig mat med mamma strax sen ska jag med bussen till göteborg - Dumma pojkvän tvingar dock mig att välja vad vi ska äta för mat ikväll, det ger mig lite smått panik eftersom att jag HATAR att välja.. men men, det löser sig säkert. Puss och Kram och nyp i stjärten.

29 november 2007

Okej, min dator fungerar igen, hurra! Fick nytt grafikkort och fläkt, så nu är den tyst som en.. nånting ^^ , Lovvan är sjuk idag. Febrig, men bara lite grann. De går nog över till imorgon hoppas jag, ska till pojken då. Bara 25 timmar kvar nu!! (who´s counting?) På lördag blir det kanske Jul på Liseberg, var är förra året med. Sjukt mysigt! Åker hem vid lunch på söndag dessvärre, ska ha tomteshow inne i stan. Okej, det är jäkligt kul men det är mycket softare och bara vara min sexiga pojkvän och jag. Nä, nu ska jag försöka få i mig lite mat sen sussa en stund tror jag. Puss&Kram! <3

22 november 2007

Ibland önskar jag att jag vore lite mer teknisk än vad jag redan är. Först fungerar datan jättebra, sen blir det svart. Mammas jobbarkompis fixar den, den fungerar i en dag sen blir det svart. Och nu fungerar den igen! Börjar undra om det är för att jag har Nero igång samtidigt, ska stänga ner det snart och se vad som händer. Inte för att det spelar någon roll egentligen för de "riktiga" datagubbarna kommer imorgon och kollar på den. Kan de inte fixa de så får vi en ny, yey! (: Nej nu ska jag hem till Carro tror jag.. pusshej!
jag är kär, kär, käääääär!kär att jag blir galen!

21 november 2007

Ska ha datatest nu, men har väldigt lätt för det så det är ingen big deal. Mattelektion efter detta sen ska jag till stan och plugga livsmedelskunskap, yey! ^^ , Heldag med Carro efter det. kisses!

17 november 2007

Datan fungerar äntligen! Hans fixade den, tacktacktack! Ikväll kommer min bästaste hit, äntligen. Tss! Vi ska nog bara titta på fotbollen och sånt tror jag, myspysa massor! Nu ska jag duscha, sen titta på High school musical-filmerna på tv, jag vet att det är lite fjortisvarning. Men jag förtjänar det faktiskt, har städat som en galning. pusshej!

14 november 2007

Är i skolan nu, två helt meningslösa lektioner sen slutar man, knappt en timme kvar, Skulle haft matte också men den lektionen är inställd så. Ska hem och plugga lite mer sen samt att städa massa, måste verkligen få det gjort. Har legat framme massa skräp i månader nu typ. Inte lätt när det är svårt. Nä, nu ska vi ha en värdelös repetion. Kiss&goodbye.

Dagens låt: Colorblind-Counting crowns

13 november 2007

Är i skolan nu, är öppet hus. Slutar om 2 timmar, seeegt! Har precis haft köksprov och det gick skitbra, kunde dock kryddat lite mer men annars var det perfa sa dem! Yeeey! , nä ska dra och inspirera fula små 9:or till och börja här. pussochkram!

/in love with you..

07 november 2007

Jajaja, jag vet jag har inte skrivit på hur länge som helst nu.. Men så blir det när hela datan kraschar :( , det är inte lätt när det är svårt.

Läste precis en annans blogg.. Är det mig du menar? ... Ring mig nån dag vännen så pratar vi.

Nu ska jag jobba vidare på denna urtråkiga datalektionen.