17 februari 2007

besatt av sex.

Detta läste jag i min lillasysters Julia-tidning. hoppas ni skrattar lika mkt som jag gjorde.

16 tecken på att du är besatt av sex!

1. Du dras värnlöst till grönsaksdisken på Konsum moch står där en timme och förundras över de ståtliga gurkorna och spänstiga bananerna. Varje dag. Utan att köpa en grönsak.

2.Du blir plötsligt tänd av att äta glasspinne, och upptäcker den gamla popupklassikern Calippos storhet.

3. Du känner dig lockad att söka jobb som trädgårdsmästare eftersom du får köra en sån motorgräsklippare. Blotta tanken på att tillbringa en hel dag på en vibrerande maskin får dig att se dubbelt.

4. Du känner hur det pirrar till när kassörskan ber dig om SEXtioSEX kronor. Det har nu gått så långt att du medvetet plockar varor till en summa som slutar på sex.

5. Du kommer på dig själv med att gnida dig mot cykelsadeln. Dessutom planerar du cykelturen efter den väg där det finns flest gupp och ojämnheter i marken.

6. Du har tvångstankar på att flika in orden "nuppa" och "snopp" i vardagliga meningar.

7. Du kan för allt i världen inte koppla ordet "kanin" till ett gullig, ullig varelse, utan tänker direkt på en viss plastleksak med snuskiga förtecken.

8. Du ber din lärare om ett välbehövligt samtal med orden "jag skulle behöva ett ordentligt samlag med dig", och reagerar på vad du sagt först när du ser din lärares haka sopa i golvet.

9. Du ransonerar på din lista över en potentiell partners önskade egenskaper. "ärlig", "snygg" och "rolig" får ge vika för "stor snopp" och "konstant stånd".

10. Du ser en tendens till sexleksak i din elektriska tandborste. När du tänker efter är allt som vibrerar högvilt just nu.

11. Du vickar omedvetet på baken mot allt av hankön och efter en kväll på dansgolvet värker svanken av den extrema vinkel som din bakdel befunnit sig i de senaste sex (!) timmarna.

12. Du får med kraft stävja dig från att snika in på killtoan i skolan. Någon gång har du vakat utanför dörren och "bara kikat in" när den slagits upp. En sekunds ögongläde är värd all eventuell skam.

13. Du ser upphetsat fram mot gympalektionerna. Inte för att du gillar att hoppa plint, utan för att du medan kompisarna gör det kan slinka in på tjejtoan för en privat rendex-vous.

14. Du bestämmer dig för att lägga upp en KK-bank i mobilen. Undrar var killen som gillade dig i sjuan håller hus idag?

15. Du tycker att Brad Pitt har världens flottaste namn.

16. Du vågar knappt ens titta på choklad och annant mat som sägs höja sexlusten. Vem vet vad som skulle hända DÅ?

Inga kommentarer: